Vi på STS

Välkommen Christoffer

 

Vi säger välkommen till Christoffer som började hos oss nu i november. Han tar över som försäljningsansvarig för Göteborg med omnejd. Nu har han hunnit bli aningen varm i kläderna så vi passade på att ta ett litet snack om hur det är på nya jobbet och vilken favorit han har bland STS-produkterna.

Välkommen till STS, hur känns det att vara på plats?

Tack! Det känns väldigt bra och jag har blivit välkomnad på bästa tänkbara sätt. Det är ett riktigt gott gäng uppe i Stockholm, Jag har även kommit en bra bit på vägen i att förklara för dem hur fina skaldjur vi har på framsidan. 

Vad har du gjort tidigare?

Jag är uppvuxen i åkeribranschen och har av förklarliga skäl kört mycket bil sedan körkortet kom. Efter det ”körde” jag försäljning utav VW-koncernens bilar i sex år och de senaste åren har jag sålt programvara.

Vad gör du när du inte jobbar?

Upptäckte matlagning under pandemin och har inte lyckats släppa det sedan dess, efter inköp utav en hel del (alla) köksredskap och många timmar vid spisen så vågar jag nog påstå att jag gör en utav top tre bästa schnitzlarna i hela Göteborg.

Vad har du för planer, vad kommer du fokusera på nu främst?

Att synas med STS-bilen på vägarna och gårdsplanen hos våra kunder.

Nån favoritprodukt i vårt sortiment, och i så fall varför?

Delad första plats mellan EcoPlus & iDig, EcoPlusen för enkelheten med att bara sätta i en ny patron utan kladd och iDig för att den går att flytta mellan maskiner och att den underlättar arbetet.

Vad är det bästa med ditt jobb?

Kunderna! Har fått lära känna så mycket olika människor i mitt arbete.

 

Vill du snacka schnitzlar, räkor eller EcoPlus med Christoffer? 😁

Bara hör av dig!

Mobil: +46 70 764 77 45
E-post: [email protected]

 

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *