FÖRSÄLJNING SVERIGE

Nayra Lindgren

Försäljningschef
070 764 10 53
[email protected]

Richard Theander

Försäljning
+46 73 544 84 15
[email protected]

Fredrik Persson

Försäljning
08 582 477 70
[email protected]

Calle Andrén

VD / Försäljning
+46 70 764 77 40
[email protected]

FÖRSÄLJNING NORGE

Andre Melby

Regionsansvarig Norge
+47 95 55 08 97
[email protected]

Kundvård och personlig service står i centrum

Vi förstår att våra produkter inte bara är en investering utan också ska finnas med i din verksamhet över tid. Därför strävar vi alltid efter att vara med dig genom hela resan, från det att du väljer att göra affär med oss till långt efter att produkten har blivit en del av din vardag.

Vår passion för att ge bästa möjliga service genomsyrar allt vi gör. Vi är inte bara säljare, vi är dina partners som finns där för att guida och stödja dig genom varje steg av din köpupplevelse och ägandet av våra produkter.

Just nu befinner vi oss i en spännande fas där vi växer och utvecklar våra rutiner för att göra dig ännu mer nöjd som kund. Vår säljorganisation arbetar hårt för att förbättra våra processer och säkerställa att varje kund känner sig personligt bemött och väl omhändertagen vid varje kontakt med oss.

Vi förstår också vikten av tillgänglighet och bekvämlighet för dig som kund. Därför är du mer än välkommen att kontakta oss eller besöka någon av våra anläggningar, vare sig det är i Stockholm, Göteborg eller Oslo. Vi strävar alltid efter att göra det så enkelt och smidigt som möjligt för dig att få den hjälp och support du behöver. Där har vi smidiga lösningar som webshopen, serviceavtal och service ute på plats till vår hjälp. Tveka inte att höra av dig till oss om du har några funderingar!

Tack för att du valde oss som din partner. Vi ser fram emot att fortsätta vår gemensamma resa med dig.

ÅTERFÖRSÄLJARAE / PARTNERS

Vårt återförsäljarnät är uppbyggd av egna avdelningar, samarbetspartners och återförsäljare. Våra samarbetspartners erhåller regelbunden utbildning gällande produktnyheter och service/support av våra produkter. Vår målsättning är att ni som kund aldrig skall behöva vänta länge på service eller på de reservdelar ni behöver.

 

Kontakta oss gärna så hjälper vi er att komma i kontakt med den servicepunkt som är närmast er.