In: Platsannons

Lagerarbetare

Skandinaviska Teknik & Smörjsystem AB (STS AB) säljer, monterar och servar produkter för transportekonomi och säkerhet. Våra huvudsakliga produkter är centralsmörjsystem, fordonsvärmare, vågsystem, grävsystem, backvarningssystem, AC-service och smörjmedel. Våra kunder är lastbil och maskinleverantörer, åkerier, maskinentreprenörer och industrier.
STS expanderar och söker därför en ny servicetekniker. Du kommer att få arbeta med några av branschens starkaste varumärken hos ett av marknadens mest kompetenta företag. Verksamheten bedrivs i moderna kontors- och verkstadslokaler i Bro, Göteborg och Oslo. Företaget har 18 anställda med representanter i Sverige och Norge.

Skicka din ansökan via webben

Ditt namn (obligatorisk)

Din epost (obligatorisk)

Söker jobb som

Bifoga ditt CV

 

Bifoga ditt personliga brev

 

Kort meddelande

Arbetsuppgifter:
Personen vi söker kommer att arbeta mycket ute på fältet med främsta uppgift att montera och utföra service på samtliga STS produkter. Placering av tjänsten är Göteborg men innefattar en hel del resor vilket vi tror att du ser som en naturlig del av ditt arbete.
Du ansvarar för en effektiv arbetsmetod, kvalitet och inte minst kundnöjdheten. Tjänsten innehåller en stor grad av självständigt arbete där vi värdesätter din noggrannhet och driftighet. Du skall på ett tydligt och affärsmässigt sätt kommunicera (demonstrera) fördelarna med de produkter vi säljer. Deltagande på mässor och andra kundaktiviteter kommer också att ingå i tjänsten.

Kvalifikationer

   • Utbildning inom områdena mekanik, hydraulik och elektronik
   • Självständig och ansvarstagande
   • Serviceinriktad
   • B-körkort (C-körkort är en fördel men inget krav)
   • God datorvana
   • Flytande Svenska i tal och skrift

Frågor om tjänsten
Ansökan och frågor skickas per e-post till:
Rainer Niemann
Områdesansvarig Göteborg
Tel: 070-764 77 45
E-post: [email protected]