Fordonsvärmare

5 värmande tips inför vintern

Vintern är snart här och för er som är ute på vägarna eller på arbetsplatser runt om i landet kan kylan ställa till det. Det finns dock smarta sätt för att vara förberedd! Här tänker vi såklart både på bekvämlighet för att slippa frysa men också på säkerheten om du blir stående och behöver ge dig ut i kylan.

Vintern kommer - ha värmare i din bil

Håll dig själv varm!

Först ut och ett absolut måste – se till att ha varm mössa, jacka och handskar i fordonet om du av någon anledning måste gå ut i kylan. Står du still kommer kylan snabbare än du anar och att hålla dig själv varm är prio 1.

Glöm inte kaffet!

Ha en bra termosmugg i hytten så att du alltid har tillgång till varmt kaffe. Möjligen aningen mindre viktigt än att ha mössa och vantar redo men ändå helt avgörande för att en kall arbetsdag ska gå ihop. Vi har en särskilt fin mugg som du kan vinna i någon av våra tävlingar, håll utkik på våra sociala medier!

Serva din värmare i tid

Bli inte tagen på sängen när kylan slår till. Bästa lösningen är att slå en signa till oss på STS och boka en service av din värmare. Vi kommer ut och går igenom värmaren, kontrollerar och raderar felkoder, byter luft- och bränslefilter. Om någonting är trasigt eller behöver repareras gör vi givetvis det så att du kan vara säker på att din värmare fungerar perfekt i vinter.

Värmare för alla fordon

Har du ingen värmare i ditt fordon? Då är lösningen verkligen att ringa oss så vi kan hjälpa dig att välja en värmare lämplig för ditt fordon – offert ink montage landar i din inkorg och givetvis monterar vi i hela Sverige och Norge oavsett var du håller till! Här kan du läsa mer om våra värmare!

GSM-start till din värmare

Uppgradera din värmare med en GSM-start. Vad kan vara bekvämare än att starta värmaren med appen i din telefon medans du dricker ditt morgonkaffe för att sedan kunna starta arbetsdagen i en isfri och varm maskin?

Värmare till alla fordon

Vi på STS gillar alla årstider och oavsett fordon finns rätt lösning, både för att få varmt och kallt i hytten! Vi här för dig och ser fram emot att göra din vinter så behaglig som möjligt!

Kontakta oss gör du lättast via telefon eller mail enligt nedan! Se nu till att ha det #varmtihytten i vinter!

08-582 477 70  [email protected]

+47 639 758 60 [email protected]

Related Posts

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *