Grävsystem, Våra kunder

IDig 2D Grävsystem – Det är enkelt, och smidigt!

Grävmaskin med IDig grävsystem monterat

Grävmaskin med IDig grävsystem monterat

IDig 2D Grävsystem är perfekt för poolbyggen

Vi har varit ute och hälsat på Robin Walmann som jobbar på Poolspecialisterna och har ett IDig 2D Grävsystem monterat på sin Kobelco SK85. Robin gräver just nu otroligt mycket pooler och berättar att det är enkelheten och smidigheten med IDig som han gillar. Numera kan sköta jobbet själv – utan att springa i och ur maskinen hela tiden för att kolla djupet. Utan systemet sitter man där och tänker att det här blir nog bra, och så blir det en 10:a kort som sen måste grusas upp. Det är både tid och pengar i jobb, bortforsling och fyllnadsmaterial säger Robin. Med IDig blir det rätt – direkt.

Flyttas mellan maskiner

Har du ett IDig har du ett system till alla dina maskiner. Har du jobb där du inte har samma behov av exakthet flyttar du helt enkelt bort systemet och sätter det på den maskin som behöver. Det tar ett par minuter att flytta sensorerna och huvudenheten. Just detta att ett system funkar till flera maskiner är ytterligare än fördel med IDig.

Det går fort att köra in investeringen

Vi ställde frågan om hur tankarna gått när Robin bestämde sig för ett grävsystem och fick direkt svaret att ”Slår man ut det på sikt så tar det inte lång tid att köra in investeringen”. Det stämmer, räknar du på helheten med ökad effektivitet, minskad tid och optimerad grävning har du snart räknat hem investeringen. På IDigs officiella sida kan du räkna ut din ROI (return of investmet) – Klicka här!

IDig 2D Grävsystem laddas med solceller

En annan smidig sak med IDig är att det laddas med solceller. Det är bra av flera anledningar. Laddningen med solenergi gör att systemet är trådfritt. Smidigt såklart men också driftsäkert. Inga kablar som kan gå av eller skadas. Det behövs inget direkt solsken, vanligt dagsljus räcker men om det skulle vara så att det behövs lite extra laddning finns en laddare för sensorerna. Här berättar Robin att just det har hänt honom tidigare. Han trodde systemet var trasigt men när sensorn som suttit lite för mörkt fick sitta i laddaren över en natt var allt up and running igen.

Robin förklarar fördelarna och enkelheten med att ha ett IDig i maskinen. Han är ute själv och tack vare systemet behöver han varken hoppa i och ur maskinen eller ha hjälp vid mätning. Calle kollar in sensorerna med kameran i högsta hugg – det gäller att vara med där det händer så bilderna blir bra! 

Det är ett riktigt bra system

Vi kikar runt både på poolerna och maskinen. En pool är klar för Robin och där väntar nu själva poolutrustningen innan det är dags att färdigställa altan och poolområde. Grannens pool är än så länge bara ett stort hål och där ska berg klyvas innan Robin kan fortsätta gräva. Det är så kul att komma ut och se hur våra produkter förenklar och effektiviserar arbetet för våra kunder! Vi säger stort tack till Robin och lycka till med fortsatt arbete.

Sugen på ett eget system?! Läs mer här eller kontakta oss så hjälper vi dig!

 

Related Posts

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *