Service, Produkter

Har du en lastbil? Då är STS din självklara partner

På Skandinaviska teknik & smörjsystem AB (STS) är vi stolta över att leverera högkvalitativa lösningar till lastbils- och åkeribranschen. Vi har lång erfarenhet och djup kunskap inom vårt område, vilket gör oss till en pålitlig partner för din verksamhet. Vårt mål är att förbättra din verksamhets effektivitet och hållbarhet genom våra avancerade produkter och förstklassiga service.

Varför ska du jobba med STS?

Att samarbeta med STS innebär att du får tillgång till en kunnig och dedikerad partner som alltid strävar efter att leverera det bästa för din verksamhet. Här är några av anledningarna till varför du ska välja STS:

  1. Expertis och erfarenhet: Vi har djup kunskap inom teknik och smörjsystem och förstår de specifika behoven i lastbils- och åkeribranschen. Vi har över 35 år i branschen så vi vet vad vi pratar om.
  2. Fantastisk service: Vi strävar efter en perfekt service och jobbar alltid efter mottot ”vi löser det”. Vi finns alltid till hands för att hjälpa dig och se till att din utrustning fungerar optimalt.
  3. Kvalitetsprodukter: Vi erbjuder en rad högkvalitativa produkter som är designade för att förbättra din verksamhets effektivitet och hållbarhet. Det är kända varumärken som vi självklart servar och har reservdelar till – oftast på hyllan för direkt leverans.

 

Vilka produkter behöver du till din lastbil?

För att maximera livslängden på din lastbil och minimera stillestånd rekommenderar vi följande produkter från vårt sortiment:

  1. Centralsmörjning: Förlänger livslängden på dina fordon genom att säkerställa att alla kritiska delar smörjs regelbundet och effektivt.
  2. Värmare: Ger dig en pålitlig uppvärmning av fordonet under kalla dagar, vilket förbättrar komforten och säkerheten.
  3. Alkolås: Ökar säkerheten genom att förhindra alkoholpåverkade förare från att starta fordonet.
  4. Rotogrip: En innovativ lösning som förbättrar väggreppet under svåra väderförhållanden, vilket minskar risken för olyckor och stillestånd. Snökedjor du aktiverar genom en knapptryckning från hytten. Smidigt och säkert.

Dessa produkter bidrar inte bara till att förlänga fordonens livslängd utan är också bra för miljön genom att de minskar bränsleförbrukningen och utsläppen. De produkter vi installerar erbjuder vi självfallet service på. Enklast och smidigast för dig som fordonsägare är att teckna ett serviceavtal.

Vad handlar STS serviceavtal om?

Med ett serviceavtal från STS kan du känna dig trygg i vetskapen att din utrustning får den omsorg den behöver för att maximera sin livslängd och förhindra kostsamma stillestånd. Vi erbjuder serviceavtal för alla våra produkter och anpassar paket om du har fler produkter.

Några av fördelarna med våra serviceavtal:

  • Regelbundet underhåll: Säkerställer att din utrustning alltid är i toppskick.
  • Förebyggande av driftstopp: Minimera risken för oväntade problem och stillestånd.
  • Rabatt på reservdelar: Alla serviceavtal inkluderar rabatter på reservdelar, vilket gör underhåll ännu mer kostnadseffektivt.

Låt oss hjälpa dig att hålla dina maskiner igång smidigt och effektivt. Kontakta oss idag för att diskutera vilket serviceavtal som passar bäst för din verksamhet!

Vår säljorganisation – Din partner hela vägen

Vi förstår att våra produkter inte bara är en investering utan också ska finnas med i din verksamhet över tid. Därför strävar vi alltid efter att vara med dig genom hela resan, från det att du väljer att göra affär med oss till långt efter att produkten har blivit en del av din vardag.

Vår passion för att ge bästa möjliga service genomsyrar allt vi gör. Vi är inte bara säljare, vi är dina partners som finns där för att guida och stödja dig genom varje steg av din köpupplevelse och ägandet av våra produkter.

Just nu befinner vi oss i en spännande fas där vi växer och utvecklar våra rutiner för att göra dig ännu mer nöjd som kund. Vår säljorganisation arbetar hårt för att förbättra våra processer och säkerställa att varje kund känner sig personligt bemött och väl omhändertagen vid varje kontakt med oss.

Vi förstår också vikten av tillgänglighet och bekvämlighet för dig som kund. Därför är du mer än välkommen att kontakta oss eller besöka någon av våra anläggningar, vare sig det är i Stockholm, Göteborg eller Oslo. Vi strävar alltid efter att göra det så enkelt och smidigt som möjligt för dig att få den hjälp och support du behöver. Där har vi smidiga lösningar som webshopen, serviceavtal och service ute på plats till vår hjälp. Tveka inte att höra av dig till oss om du har några funderingar!

Tack för att du valde oss som din partner. Vi ser fram emot att fortsätta vår gemensamma resa med dig.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *