Vi på STS

STS firar 1 år i Svevik Industri

I veckan har vi haft kalas – vi firade 1 år i Svevik-familjen. Det har varit ett år som gått otroligt fort och mycket har hänt. Vi är flera nya medarbetare som kommit in under året samtidigt som vi jobbar om en hel del rutiner och processer. Vi byter hela vårt affärssystem och bygger ny säljorganisation. Vi kan sammanfatta detta som ett år av förändring och förbättring inför vad som komma skall!

Calle Andrén, VD på STS, inleder tårtkalaset

Vilka är Svevik Industri?

Svevik Industri är en ledande aktör inom den nordiska industrisektorn, känd för sitt engagemang i innovation och hållbar utveckling. Med ett brett spektrum av företag under sitt paraply, fokuserar Svevik Industri på att driva framsteg och skapa värde inom flera olika branscher. Genom att investera i och stödja sina dotterbolag, säkerställer Svevik Industri att de alltid ligger i framkant vad gäller teknologi och affärsutveckling.

STS var det åttonde bolaget in i Svevik-familjen men redan nu är vi nio. I veckan har ni nämligen fått en medlem till då Svevik förvärvade Promoco Scandinavia AB, med säte i Täby och verksamhet i Bjursås.

En resa framåt

Vi på STS ser med stor entusiasm fram emot framtiden. Att vara en del av Svevik Industri har gett oss en stabil grund att stå på och möjligheten att växa och utvecklas i takt med de utmaningar och möjligheter som kommer. Vi är dedikerade till att fortsätta vår resa av innovation och hållbarhet, och vi ser fram emot att fortsätta leverera högkvalitativa lösningar till våra kunder.

Tack till alla våra fantastiska medarbetare, kunder och partners som har varit med oss under detta år. Tillsammans ser vi fram emot många fler framgångsrika år som en del av Svevik Industri-familjen.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *